MENÜ
  • Aşçılık Biliminde Yenilikler ve Modernist Cuisine Demosu

Türkiye’nin ilk ve tek uluslararası diplomalı profesyonel aşçılık okulu Mutfak Sanatları Akademisi (MSA) ile dünyanın en saygın aşçılık okulu Johnson & Wales Üniversitesi (JWU) önemli bir işbirliğine imza attı. MSA-JWU işbirliğinin ilk projesi, günü MSA’da Dekan Karl Guggenmos ve rektör yardımcısı Dr. James Griffin tarafından gerçekleştirilen olan “Aşçılık Biliminde Yenilikler ve Modernist Cuisine” mutfak demosu ile start aldı.


Katılımcılar

  • Dr. James Griffin

    Johnson&Wales Üniversitesi Rektör Yardımcısı

  • Mehmet Gürs

    Chris Young Modernist Cuisine kitabının yazarlarından, Executive Chef, JWU mezunu

  • Karl Guggenmos

    Johnson&Wales Üniversitesi Dekanı, ve WACS (Dünya Şefler Birliği) Master Şefi

Aşçılık Biliminde Yenilikler ve
Modernist Cuisine Demosu