MENÜ
  • Haber Detayı

MSA Mutfak Ekibi Olarak Biz de Yedi'deydik!

“Gastronomi aracılığıyla dünyayı nasıl daha iyi bir yer haline getirebiliriz?” sorusunu yerel ve küresel konular kapsamında ele alan YEDİ 6 Kasım’da gerçekleşti.

07.11.2016
MSA Mutfak Ekibi Olarak Biz de Yedi'deydik!

Massimo Bottura, Alberto Crisci, Arash Derambarsh, Ayşe Tükrükçü, Defne Koryürek, Deniz Ova, Ebru Baybara, Jock Zonfrillo, Karyn Thomas, Lars Charas, Mert Fırat, Ronni Kahn, Sasha Correa ve Yörük Kurtaran gibi hem üretim hem de tüketim zincirinin parçası olan şefler, üreticiler, sosyal girişimciler ve fikir liderlerinin konuşmacı olarak bir araya gelerek güç birliği oluşturduğu bu platformun bu seneki teması ise “Give Back! / Geri Ver!” oldu. Gelecek nesle ve çevreye yönelik toplumsal projeleri, girişimleri ve deneyimleri ilk ağızdan dinlerken “Çözümün nasıl bir parçası olabiliriz?” konuşuldu.

MSA olarak biz de öğrencilerimiz, stajyerlerimiz, asistan ve eğitmen şef kadromuzla bu güzel organizasyona mutfak ve servis desteği verdik. Kahvaltı büfesi için Feriköy %100 ekolojik pazardan, “give back!” hassasiyetiyle özenle seçtiğimiz malzemelerle “Mevsim Çılbırı”, “Ne Varsa Böreği”, “Bayat Ekmek Tatlısı”, “Mevsim İçeceği” yemeklerinden oluşan harika bir kahvaltı büfesi kurduk. Türkiye’nin yedi bölgesini temsil eden yedi stantta yer alan yöresel yemeklerin ve vazgeçemediğimiz Beyoğlu meyhanelerinin mezelerinden oluşan o harika akşam yemeğinin servis desteğini üstlendik.